Waggeryd missade chansen att gå upp som ny tabelltrea i sin division 3-serie när man föll tungt mot bottenlaget Gislaved.

Bilden är från en tidigare match.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Martin Andersson

Annons

Under lördagen gästade Waggeryds IK bottenlaget Gislaveds IS, som inför matchen endast hade tagit fyra poäng, på Ryttarvallen. På förhand var det en match där WIK hade en god möjlighet att ta tre poäng och avancera i tabellen – men så blev det inte.

Zoran Sredojevic gjorde två mål i den första halvleken och såg till att hemmalaget gick till pausvilan med en 2–0-ledning. Waggeryd tryckte på för en reducering i den andra halvleken, men utan framgång. Istället kunde Nikola Tosic fastställa slutresultatet till 3–0 i slutskedet av matchen.

Annons

Annons

Förlusten var Waggeryds femte för säsongen, och man missade därmed chansen att gå upp som ny tabelltrea. Med två matcher kvar att spela har nykomlingen tagit 15 poäng och ligger på en stabil mittenplacering, utan möjlighet att degraderas.

Matchfakta. Division 3 Sydvästra Götaland, omgång 9.

Gislaveds IS–Waggeryds IK 3–0 (2–0)

Mål: 1–0 (18') Zoran Sredojevic, 2–0 (41') Zoran Sredojevic, 3–0 (77') Nikola Tosic.

Domare: Anel Begovic.