Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ytterligare HV-talanger lånas ut

Tidigare i veckan stod det klart att HV-backen Helge Holmstrand skulle lånas ut för att spela en match i hockeyettan. På onsdagen har ytterligare två HV-juniorer lånats ut till klubbar i ettan.

Helge Holmstrand ska spela i Vimmerby. På onsdagen har det bekräftats att Jaeden Martin ska spela för HC Dalen och Karl Påhlsson ska spela för Borås.

Borås skriver på sin hemsida att det är ett korttidslån som gäller och att Påhlsson kommer vara med i lagets match mot Nybro.

Det är ett korttidslån som gäller även för Jaeden Martin. Backen som anslöt till HV från Oskarshamn inför säsongen spelar en match med HC Dalen.

– Jag känner Jaeden sedan en tid tillbaka och nu när Ehrenflod är skadad så är detta en perfekt lösning. Jaeden är en stark back som vi kommer få oerhörd nytta av. Vi måste stärka upp nu då vi har viktiga matcher framför oss, tanken är att han ansluter idag och är med och spelar söndagens match mot Troja, säger Pelle Gustafsson till klubbens Facebooksida.

HV71:s J20-lag är spelledigt i veckan och de utlånade spelarna missar således inga matcher med HV.