Annons

Ishockey, Elitserien
HV71-Linköpings HC

Läget i LHC: Linköping saknar sannolikt Viktor Ekbom, Daniel Fernholm och Mats Fröshaug. Magnus Johansson och Patrik Zackrisson är osäkra kort.
När? Måndag 19.00.
Var? Kinnarps Arena.

HV71 fick klara sig utan Johan Björk, Per Ledin, Mattias Tedenby, Jukka Voutilainen samt Lance Ward mot Modo i lördags. Trots det blev det seger efter förlängning.
Redan i kväll är det dags för match igen, när Linköping gästar Kinnarps Arena för första gången den här säsongen. Då är tre av de skadade spelarna tillbaka.
Johan Björk fick en kraftig blödning i armbågen och missade matchen mot Modo, men är nu spelklar. Detsamma gäller Per Ledin, som har dragits med en överansträngning i ljumsken. Tillbaka i spel är även Mattias Tedenby, som missade samtliga tre matcher förra veckan på grund av en revbensfraktur.

"Siktar på att han ska vara med"
- Vi siktar på att han ska vara med, säger läkaren Lars-Göran Hassel till Jnytt.se.
Däremot saknas fortfarande Jukka Voutilainen och Lance Ward.
- Jukka har ont i en magmuskel och blir förmodligen borta en vecka till, konstaterar Hassel.
Lance Ward, som opererade sin senskada på ena handen för drygt tre veckor sedan, kommer sannolikt inte att spela någon match före juluppehållet.
- Han har åtta veckors rehabilitering efter operationen, så det dröjer ännu ett tag innan han är tillbaka, säger Lars-Göran Hassel.