Annons

Det är ett fullsatt Jönköpings Teater som möter trollkarlen Jimmy Carlsson då han med gravallvarlig min äntrar scenen. Öppningen är fylld med dramatik. Tung musik dundrar ut och en lasershow bäddar in de vältrimmade trolleritrick som genomförs av trollkarlen. Frågan är den här till synes stereotypiska magin kan charma en publik i de dryga 90 minuter som föreställningen ska pågå.

Mixar magi med humor
Tvekan kroknar fort, då det visar sig att Jimmy Carlsson tagit med humorn. Med glimten i ögat mixar han magi med komik, och det gör han snyggt. Komikern inom Jimmy Carlsson lyser allt klarare ju längre föreställningen pågår. Vassa skämt avlöser varandra och får magin att gnistra kristallklart i de annars så ordinära trolleritricken. Publiken verkar charmas ordenligt då de bryter ut i rungande skratt och applåderar flitigt. En god publikkontakt etableras kvickt då Jimmy Carlsson bjuder in och gör oss delaktiga i showen.Snygga dansnummer och förbluffande elgitarrsolo
Men förutom den magiska humorn så lyckas JAM7 och CJ Grimmark liva upp stämningen ytterligare. JAM7 med de skarpa dansnumren som mixar budskap med välkorrigerade rörelser, och CJ Grimmark med ett förbluffande elgitarrsolo. De ramar in föreställningen snyggt, och kvällen som helhet blir maxad till bredden av underhållning. Så vad kan man mer säga än att det var en show som sprakade lös ordenligt inne i Jönköpings Teater. Aftonen blev minst sagt magisk.