Karlavagnens nya programledare:
Måndag:
Lena Nordlund och Christer Engqvist P4 Uppland. Har tidgare gjort Kossornas Planet.
Tisdag: Sportjournalisten Christian Olsson, pratar sport tillsammans med färgstark bisittare.
Onsdag: Pernilla Arvidsson och Johanna Linder SR Jönköping
Torsdag: Relationstema med Leif Hedegärd från SR Göteborg
Fredagar: Komikern Peter Wahlbeck med aktuella debatter

Varje vardagkväll efter Sportradion sänds Karlavagnen i P4 i Sveriges Radio. Ett program där lyssnarna får ringa in och prata om ämnen som kan handla om i stort sett vad som helst. Programmet har blivit mycket populärt genom åren, speciellt med programledare som Lisa Syrén och Stina Wollter. Nu är det dags för ansiktslyftning och byte på programledarstolen. Sveriges Radio satsar nu på kända och mindre kända programledare som kör varsin dag i veckan från de olika lokalradiostationerna i landet.

Profiler från Jönköping
På onsdagkvällarna kommer programmet att sändas från Jönköping och då blir det två av SR Jönköpings programledare som ska få samtala med lyssnarna. Johanna Linder som idag är programledare på morgnarna och Pernilla Arvidsson som sänder Lasso på eftermiddagarna. Ämnet på onsdagar kommer att vara det många i Sverige diskuterar runt fikaborden just den dagen.
- Det är så mycket som händer hela tiden och världen känns ibland lite komplicerad men genom att prata med varandra kanske den kan kännas mindre krånglig och det är det jag gillar med Karlavagnen, säger Pernilla Arvidsson.
Även Johanna Linder ser fram emot att få möta lyssnare från hela Sverige och hoppas på samtal som berör och upprör:
- Att få leda Karlavagnen är mitt drömjobb men jag kommer inte hålla med alla som ringer in, det kan jag säga redan nu. Men precis som jag hoppas kunna utmana lyssnarna om deras föreställningar om världen, hoppas jag kunna bli utmanad i mina, säger hon i ett pressmeddelande.

Nypremiären för radioprogrammet sker den 5:e mars och nytt för i år är att det kommer att bli fler paneler i studion och experter inom olika områden som kan hjälpa till att förklara det som händer eller ge lyssnarna hjälp eller råd i olika frågor.