Annons

De kommer att ta med sig dansbandsgunget till Popadelica. Bandet Konditorn gästar festivalen med låtar som "Oj..det hände igen" som är en cover på Britney Spears världshit "Oups, I did it again".
- Det ska bli fantastiskt roligt, säger Gustave Lund som spelar trummor i bandet.

Konditorns bildades år 2006 och har sedan dess gjort covers på en rad världshits. Förutom ovan nämnda "Oj.. det hände igen" har bandet gjort covers på Whitney Houstons "I wanna dance with somebody" och Madonnas "Material girl"; allt på svenska. De har hunnit släppa två album och har tidigare bland annat gästat Bingolotto och TV4 Nyhetsmorgon, samt medverkat i Dansbandskampen.

Ni sticker ju ut lite från de andra banden som redan är bokade. Hur tror du att ni kommer att bli mottagna?
- Ja, vi står ju lite vid sidan av allting. Jag kan gissa att folk är lite skeptiska men hittills har vi lyckats omvända de flesta. Jag tror att det blir en mycket trevlig stund för alla, säger Gustave.

Egen modeblogg
Gustave Lund har utanför musikbranschen fascinerats av de stora modebloggar som börjat komma allt mer i Sverige. Han beslutade således att starta en egen sådan blogg där han presenterar allt från scenkläder till joggingkläder.
- Jag tyckte att det var fascinerande med modebloggar så nu har jag en själv. Men det blir väl inte riktigt samma sak när jag gör det, säger han och skrattar.
Läs Gustaves blogg här.