Namn Jonas Vogel
Ålder 30 år
Familj Sambo och dotter
Bor I lägenhet på Öster. Kommer från Mjölby.
Aktuell Som ny nöjesskribent på Jnytt. Jobbar även som nöjeschef på Harrys/Sliver.
Bästa nattklubbarna i världen Space på Ibiza, Watergate i Berlin och Ministry of Sound i London
Svensk favorit-dj Axwell
Favorit i baren En kall Corona
På fritiden Kollar gärna på engelsk fotboll och håller på med musik. Driver dj-satsningen Swedish Heat.

Annons

Jnytts redaktion har känt att klubblivet i stan har varit ett svart hål i bevakningen men nu ska det bli ändring på det.
Från och med den här veckan kan vi presentera klubbprofilen Jonas Vogel som en av våra nya nöjesskribenter och han ska framöver ge läsarna nyheter från nattklubbarna i stan.
– Det känns jättebra! Det är lite av en dröm att jobba som journalist och att kunna kombinera det med jobbet som nöjeschef känns väldigt bra, säger Jonas Vogel.
– Så nu har jag det bästa av två världar, säger Jonas och berättar att han tidigare jobbat på tidningar i Östergötland och alltid haft ett intresse av att skriva.
– Jag tycker om snabba nyheter och tycker om nöjesnyheter, säger Jonas som vill förmedla allt som händer i klubbsvängen för läsarna.

Bevakar det som händer i stan
Jonas jobbar även som nöjeschef på Harrys och Sliver i Jönköping och har noga tänkt över hur han ska undvika att de båda rollerna krocka, något som är väldigt viktigt både för Jnytt och för Jonas.
– Man kan tycka att det är konstigt att jag vill skriva men för mig handlar allt om att ju mer konkurrens det finns desto bättre är det. Om alla klubbar bokar bra artister och är jäkligt bra på nöje och marknadsföring, så kommer hela nöjeslivet att må bättre av det. Jag vill veta vad som händer på alla ställen och kommer att göra allt för att göra en objektiv bevakning, säger han till Jnytt.

Har du tips till Jonas på vad han ska skriva om i nattlivet? Maila Jnytt!