Centrum:
- Vi gör en liten justering på Centrum framöver då vi kommer att köra stenhårt på 3 olika musikstilar på de olika golven. Hits & Nostalgi på övervåningen, HipHop Rnb på mittengolvet och House & klubb på stora golvet, säger nytillsatta nöjeschefen Linus Spånberger.
Över helgen ser vi Eric Holmgren på stora golvet (house/klubb) och DJ Insane (hip hop r&b-golvet) fre, lör och måndag. På övervåningen blir det lite rotation då DJ Nicke spelar fredag/lördag och lämnar sedan över till DJ Tobbe som sjäkvklart ger fullt ös juldagen!

Annons

Harrys & Sliver:
Över helgen väljer Harrys att stänga nattklubben i källaren och kör två dansgolv öppet med Peter Lindqvist (fre) och Michael Åberg (lör) i baren på Harrys. Fredrik Forsman spelar den senaste klubbmusiken på Sliver både fredag och lördag. Harrys kör fest på julafton med Peter Lindqvist som håller i ställningarna inne baren på Harrys. På juldagen tror man på fullt hus och väljer att ha öppet på alla våningarna. Jonas Vogel spelar på Sliver, Michael Åberg i baren och Fredrik Forsman håller till nere i nattklubben.

Karlssons Salonger:
Karlssons kör nattklubb som vanligt fredag och lördag med Dj Adam & Dj Fredde. På juldagen smäller man på med öppet på alla golven, Dj Leffe levererar dom senaste clubhitsen på Karlssons fram till kl 03, Dj Matte finns i Röda Baren med house/hiphop & rock och Dj Abbe intar Jolie Salope med sin franskinspirerande housemusik!

Olearys
Olearys är öppet 365 dagar om året och så även på julafton. Under veckan kör man "Nattklubbsvecka" på Olearys mellan Jul & Nyår. Dj Leffe & Dj Lasse varvar varje dag (från och med fredagen den 21 dec). På juldagen kör man dubbla dansgolv då Lasse & Fredde T tar var sitt dansgolv och spelar allt mellan himmel och jord!

God Jul Jönköping