Namn Elina Casell.
Bor I ett nyköpt hus i Chicago och i en lägenhet på Öster i Jönköping.
Familj Sambon Niklas Hjalmarsson, NHL-proffs i Chicago Blackhawks. Mamma, pappa och två bröder.
Jobbar med Är utbildad make up-artist och hårstylist och har en del uppdrag inom det området. Hon är engagerad i Blackhawks Better Halves, en förening där spelarfruar och flickvänner engagerar sig i olika välgörenhetsprojekt.
Om att bli ihop med en HV-stjärna: Elina och Niklas träffades för första gången på utestället Huset. . Eftersom hon inte alls var sportintresserad så hade hon ingen aning om att han spelade i HV71. Efter några dejter sa det klick. En dag när de gick förbi pressbyrån såg hon hans bild på en löpsedel.Det var först då hon förstod att han spelade hockey på elitnivå.

När Niklas Hjalmarsson bjöd ut Elina Casell på middag efter en krogkväll på Huset hade hon ingen aning om att han var hockeyspelare i HV71. Hon visste inte heller att hon om bara sju månader senare skulle följa med den här killen till Chicago och bli hockeyfru i Blackhawks.

Hitta lugnet hemma
Jnytt träffar Elina bara några veckor efter att hon och sambon kommit hem på lång sommarledighet. Hon möter upp oss på stan, klädd i en vit, somrig blus och ett par tajta blåjeans. Med sina blonda lockar skulle hon kunna vara hämtad ur ett modemagasin där hon står och väntar på oss vid Juneporten.
- Nu fick vi en lång sommar och kommer vara hemma ett tag, säger Elina när vi slår oss ner med varsin dricka på ett café. Hon berättar att det finns en del att göra nu när hon är hemma i stan igen. Både hon och Niklas vill passa på att träffa familj och vänner som de inte sett på länge och så är de i full färd att inreda den nybyggda lägenheten som de köpt på Öster. Hemma i Chicago har de precis köpt hus. Elvarumsvillan ligger vackert belägen down town, precis vid floden, och Elina har insett att det tar en del tid att vara husägare. Det ska städas och fixas en massa och blir nästan ett heltidsjobb bara det.

Saknar sin familj
Att komma hem till Sverige då och då och kunna ha en bra kontakt med familjen är viktigt för Elina.
Den senaste tiden har hon saknat sina små brorsbarn väldigt mycket, en sak som hon tycker är tråkig är att de inte känner igen henne så bra eftersom de ses så sällan. Hon försöker komma hem några gånger per år och ser även till att få mycket besök av nära och kära. En anledning till att de köpt ett stort hus är att alla som kommer ska kunna få ett eget sovrum och inte behöva trängas.

Nu är det fyra år sedan Elina gjorde valet att flytta med sin pojkvän till USA och drömkontraktet i Blackhawks. År som kantats av mängder med nya, spännande upplevelser och ett helt nytt liv på andra sidan Atlanten. Under bara några år har hon fått uppleva mer än de flesta i hennes ålder. Första året var extra tufft och Elina blev lämnad ensam långa perioder när Niklas var bortrest. I samma veva blev hon själv sjuk och var tvungen att opereras på sjukhus.
- Vissa dagar undrade jag vad jag gett mig in på, säger Elina som nu i efterhand tycker valet hon gjorde att flytta med till USA är värt allt. Huvudsaken är att hon får vara med Niklas och dela livet med honom.Siktar på karriär efter karriären
Efter gymnasiet kom Elina in på Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet på Högskolan i Jönköping. Hon har alltid varit intresserad av design och var inne på att utbilda sig inom reklam. Men de planerna är lagda på is sedan flytten, istället har Elina utbildat sig till make up-artist och hårstylist i Chicago. Men något fast jobb blir svårt för henne att ha - när som helst kan paret bli tvungna att flytta på sig om Niklas värvas till något annat lag.
- Självklar är det ganska tråkigt men samtidigt får jag acceptera det om jag vill vara med honom. När hans karriär är över får jag satsa på min, resonerar Elina som däremot har planer på att läsa någon kurs i psykologi på universitetet till hösten. Mest för att hon tycker det är ett spännande ämne. Hon drömmer också pm att starta ett eget företag och kunna satsa i modebranschen.

Livet som Elina lever just nu skiljer sig en del från många andra 23-åriga tjejers vardag. Plugg och jobb har bytts mot ett annorlunda liv i Chicago där Elina supportar sin sambo i hans karriär, jobbar hemma i villan och engagerar sig i välgörenhetsprojekt tillsammans med de andra spelarfruarna. Men bakom det som många kanske skulle kalla lyxliv döljer sig en jordnära tjej med fötterna på jorden - och som inte ser sig som någon kändis.

"Känner mig som en vanlig person"
- Visst får jag uppleva väldigt mycket roliga saker som jag aldrig skulle få uppleva annars, jag skulle till exempel aldrig få åka till Vita huset och träffa presidenten. Det fick jag göra den här säsongen när Blackhawks vunnit, säger Elina och fortsätter:
- Jag känner mig precis som en vanlig person. Det är bara att min kille råkar spela hockey. Vi är väldigt vanliga.