Det var strax innan midnatt som polisen fick samtal om skottlossning mot en villa i Bankeryd. Patruller var omedelbart på plats och kunde konstatera att uppgifterna stämde och det kan ha förekommit beskjutning mot fastigheten.
Vilken typ av vapen som använts och hur skjutningen gått till vill polisen inte avslöja. Men enligt obekräftade uppgifter till Jnytt så ska en vit Saab kört upp mot ett hus på Mogatan och avlossat tre skott.
En teknisk undersökning av fastigheten är gjord.
- Ingen person har skadats, inte heller har det blivit några skador på huset, säger Magnus Roman pressinformatör på jönköpingspolisen.

Bilbrand i Mullsjö
Polisen är alltså mycket förtegen om ärendet och vill inte uppge några närmare detaljer, skottlossningen sätts dock i samband med en bil som brann i närheten av Mullsjö camping vid midnatt. Räddningstjänsten var på plats och släckte bilen och brandorsaken är oklar, inte heller vid det tillfället kom någon till skada.
Enligt uppgift så finns det misstankar om att det är det utbrunna bilen som sågs i samband med skottlossningen tidigare under kvällen.
- Arbetet fortsätter nu med teknisk undersökning idag, sedan får utredningspersional ta över ärendet imorgon måndag, säger Magnus Roman.
Ingen person har gripits eller delgetts misstanke om brott efter de båda händelserna. Polisen är angelägna om att komma i kontakt med eventuella vittnen. Ring 114 14.