Quality Hotel Winn kommer inom en snar framtid att rivas för att lämna plats åt nya bostäder som ska byggas. Bostadsbolaget JM har köpt upp hotellet för att kunna bygga bostäder på den marken. De säljer nu möblerna och andra ting på hotellet och har tagit hjälp av auktionsfirman Pettersson & Son AB, som hjälper de med auktionen på internet där folk kan gå in och bjuda på det de vill ha.
- Det går jättebra och uppdragsägaren är helnöjd, säger Mikael Ängström som är ansvarig för auktionen.
De började förra torsdagen med att auktionera ut 20 objekt och de har sålt jättebra, så denna torsdagen kommer ytterligare 100 objekt finnas till hands att bjuda på. Man kan köpa det mesta som finns inne på hotellet. Stapelbara stolar och fällbord har sålt rätt bra men de fick även sålt en Jamahaflygel för cirka 40.000 kronor plus moms, vilket de var rätt nöjda med, berättar Mikael.

Mats Johansson hade kört dit idag från Hovslätt för att hämta två lanterner och rufferskylten som han ska ha antingen hemma eller i sommarstugan.
- Texten tänker jag ändra på men vet ännu inte vad det kommer att bli, säger han till Jnytt.se

Anders Thoursie från JM kollade hur försäljningen går under dagen.

En fällbar säng var målet att hitta. Men tyvärr fanns den inte...

Stefan (t.h) från Nyköping var och hämtade möbler från sju rum som han ska ha till ett eventuellt vandrarhem som hans son ska starta.

Magnus Engdahl (t.h.) har kommit från Örkelljung, Skåne, för att hämta möbler från fem stycken rum som de köpt via aktionen. Dessa ska han ha till ett gårdshotell.

Det finns många olika sorters stolar att välja på.

Allt från hotellet ska säljas och inom en snar framtid kommer även en live- auktion hållas då en sista utförsäljning för de resterande sakerna kommer att äga rum.