Den nya leksaksaffären kommer att heta Novas Barnkammare och ska ha nya, coola och annorlunda leksaker och begagnade barnartiklar.
- Vi började fundera på att göra något tillsammans redan i december men då var vi mer inne på en inredningsbutik. Men sedan så hittade vi den här lokalen och kände att det redan fanns så många inredningsbutiker i Jönköping så det fick bli leksaker istället, säger Katarina.

Här kommer man även kunna hitta diverse presentartiklar.

Lämna in dina gamla leksaker
- Hit kan man komma och lämna sina gamla leksaker och så får man även 50 procent av försäljningsvinsten. Resten går till moms och hyra av lokalen, säger Lousie.
Det som butiken inte lyckas sälja på två månader får antingen kunden hämta tillbaka eller så lämnas det till välgörenhet.

Lokalen är nyrenoverad och den känns väldigt fräsch men än så länge har inte affären fått in riktigt så mycket leksaker som Lousie och Katarina hade velat. De hoppas dock att det ska lossna ännu mer när de väl öppnar.
- Vi hoppas såklart att verksamheten ska gå med vinst nu och att kunderna ska upptäcka att vi har varor som ingen annan har, säger Lousie.
- Det känns som om begagnat ligger i tiden nu.