Annons

Intresset för Karibien blir enligt researrangören Ving bara större och större, och för att möta den ökade efterfrågan runtom i landet satsar Ving på flyg till Mexiko från ett antal regionalflygplatser.
Jönköping Airport är en av dem och 3 februari 2014, veckan innan Jönköpings sportlov, kommer semestersugna jönköpingsbor att kunna resa på en två veckor lång resa till Maya-landet i väst. Flygningen kommer att gå via Oslo och därefter direkt till Cancún i Mexiko.

Stort utbud av resor
- Att Ving beslutat att flyga långdistanscharter från Jönköping Airport är naturligtvis fantastiskt glädjande och ger en möjlighet för de som bor i regionen att på ett praktiskt och enkelt sätt ta sig till Karibien, säger Sten Norinder, vd för Jönköping Airport, i ett pressmeddelande.
På Yucatanhalvön i Mexiko har Ving ett stort utbud av såväl hotell som resmål. Här finns allt från lugnt och avkopplande strandliv i Akumal, Puerto Morelos och Tulum till storstadspuls och turiststråk i Cancún och Playa del Carmen. Vill man hellre leva ö-liv har Ving flera fina hotell på ön Isla Mujeres.

"Några av de vackraste stränderna"
- Mexiko är en av våra mest populära vinterdestinationer just nu. Det känns därför roligt att vi kan erbjuda jönköpingsbor en smidig flyglösning direkt från Jönköping Airport. Mexiko har både en rik kultur och ett varierat utbud av resmål. Här finns dessutom några av de vackraste stränderna i världen, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Bilden är från Isla Mujeres. Foto: Pontus Wallin