Fotboll div 3
Råslätts SK-Rydaholms GoIF 3-0 (0-0)
1-0 Aram Ibrahim. 2-0 Michael Ibrahim. 3-0 Matins Moses Ebuka.
Publik: 250 på Råslätts IP.

- Vi har gjort en vårsäsong som vi är riktigt nöjda med, säger Råslätts tränare Daniel Culha.
- Förra året kom vi på åttonde plats och som det ser ut nu kommer vi att förbättra det. Men det är lång väg kvar. Både Vinberg och Dalstorp är riktigt bra och har ju bara förlorat en match var den här säsongen. Men vi är belåtna så här långt.
Riktigt lika nöjd var dock inte Culha med den första halvleken mot Rydaholm. Trots spelövertag fick man inte in bollen i mål.
- Det har väl varit ett problem för oss under hela vårsäsongen, vi har inte någon naturlig avslutare, en spelare som kan göra de enkla målen. Men å andra sidan har andra killar klivit fram istället. Framförallt från mittfältspositionerna.

Mittfältarna avgjorde
Det var också de båda innermittfältarna Aram och Michael Ibrahim som visade vägen i den andra halvleken. Först slog Aram in 1-0 innan Michael ökade på till 2-0. Efter det var Rydaholm ett slaget lag, och i slutminuterna kom även Råslätts tredje mål.
- Spelmässigt skapade vi många chanser och med hårt jobb fick vi utdelning till slut i den andra halvleken. Men vi skulle egentligen ha avgjort det här redan i den första halvleken.

Utvisning i inledningen
Ännu mer imponerande är RSK:s insats med tanke på att Emir Ragipovic fick rött kort redan efter tio minuters spel.
- Vi hade en gubbe mindre länge, ända tills Rydaholm också fick en spelare utvisad i den andra halvleken. Men jag tycker att vi klarade av det bra.
De båda mittfältarna Aram och Michael Ibrahim är redan nämnda. Båda drog ett tungt lass. Hela laget ska dock ha en eloge.