Mullsjös anfallstalang Jesper Sankell råkade förra året ut för en svår korsbandsskada. Visserligen spelade han mot JIK i premiären i höstas men nyligen meddelade Mullsjö att säsongen var över eftersom Sankell råkat ut för ett nytt bakslag.
Men nu är han frisk och känner sig redo att spela.
- Jag har varit med och tränat på samma villkor som de andra i drygt två veckor och känner mig hundra procent, säger han.

Känner sig deprimerad
Problemet? Tränaren David Ahlmark håller honom tillbaka.
- Jag hoppas få spela på slutet och mycket kan hända. Nu lägger jag fokus på juniorlaget och SM där, nästa år får jag se hur jag gör, säger Sankell.
Du låter väldigt besviken?
- Ja, det är tråkigt när man kämpar sig tillbaka och känner sig hundra och samtidigt inte får någon förklaring varför man inte får spela. Man blir deprimerad.
David Ahlmark bekräftar att Jesper Sankell är aktuell för spel i måstematchen mot Umeå, men än så länge bara uttagen i truppen.
- Jesper är inte riktigt framme att ta en startplats i laget. Men han är på gång, vi får se hur lång tid det tar för honom att komma tillbaka konditionsmässigt och med det taktiska i försvarsspelet. Men Jesper har gjort bra ifrån sig på träningarna.

"Tillgång för oss"
Hur vill du tolka hans besvikelse?

- Man känner ju själv att man vill spela på en gång, men riktigt så funkar det inte.
Enligt David Ahlmark handlar det kort och gott om matchformen.
- Det är bara att träna på, det är inga konstigheter. Fortsätter han att gå framåt, då blir han definitivt en tillgång för oss på slutet av serien, det hoppas jag. Men har man inte spelat på en hel säsong då blir man rostig, avslutar Mullsjötränaren.