Under mässan, där Elvis Presley är årets stora tema, kommer "Elvis-prästen" Ulf Sanned från Jönköping att förrätta vigslar i området.
Kulisser föreställande "mini-Graceland" och Elvis födelsehem ska byggas upp i en av hallarna. Och under bröllopsakten spelas det Elvis-musik.
– Det här ska bli riktigt roligt, säger Ulf Sanned. Ett par har redan bokat bröllop, och flera andra har hört av sig och är intresserade, säger Ulf Sanned som hållt i sådana här vigslar tidigare, fast då i USA.

Inga konstigheter
– Egentligen är det inga konstigheter. Det är bara miljön som är lite annorlunda och förmodligen är det mer folk som tittar på. Annars handlar det om ett traditionellt bröllop, fortsätter Sanned.
Vigslarna kommer att hållas under påskafton. Ulf Sanned räknar med att man hinner med sju-åtta vigslar under dagen.
– Det går ju ganska snabbt, med musik tar det mellan 15 och 20 minuter, säger Ulf som är van vid "storpublik" sedan tidigare.
– Jag har vigt svenska medborgare i USA, och varit med i ett samarbete med Radio Vinyl på Viking Line inför flera tusen åsdkådare. Så det här ska nog gå bra det också.

Beundrar Elvis Presley
Ulf Sanned är en stor beundrare av Elvis Presley. Han åker ofta till Memphis och tycker inte det är konstigt att förrätta en vigsel i samband med motormässan på Elmia.
– Nej, det finns många bra kopplingar med Elvis Presley. Han hade fina värderingar i många frågor och månade om kärleken till andra människor. Det är viktigt att poängtera att det här inte ska bli något spektakel, utan ett fint bröllop med hög kvalité när det gäller ljud, ljus och musik. Alla pusselbitar är inte klara ännu, men i stora drag vet vi hur vi vill ha det. Jag tror att mässgeneralen Lasse Theander har full koll på det hela.

Först till kvarn gäller
Ju närmare påsk man kommer desto svårare blir det att få vara med, tror Ulf Sanned.
– Det är först till kvarn som gäller. Sedan spelar det ingen roll om man kommer från Jönköping eller någon annan del av landet. Alla är lika välkomna.