Köksmästaren John hittar maten i skogen – och tror att vi behöver äta på ett annat sätt.
”Avokadon kan inte vara standard i alla hem”Jenny en av krafterna bakom konstrundan – vill vidga Jönköpings konstvärld.
”Det behövs fler möjligheter att ställa ut”Fotograferandet räddade henne under den svåra tiden.
Lavar blir aliens genom Inna Etuvgis makrolinsDominik avbildar sitt älskade Jönköping – men har inte en enda tavla hemma.
”Målandet för mig är ett ständigt krig mot något”Henrik driver bryggeri: ”Det har ballat ur, så jäkla kul”.
”Det kanske räddade mig från att bli galen”Hon övervann självkritiken, synen på kroppsideal och ätstörningar – blev dansproffs.
Isabell fastnade när dansen exploderade på YoutubeFrån Huskvarna Folkets park till proffskarriär.
Nelly, 23, satsar på Londons musiklivDen målande bartendern har krogen som galleri.
Johans cocktail: drinkar och konstOperasångaren Pär, 35, svidar om • ”Allt hade raserats”.
”Jag har inget obehag inför döden”Hon gör handgjorda serviser till lyxkrogar.
Carina vet hur man serverar finsmakare