Annons

Annons

Annons

Streamingfestivalen 2020

Artisten Jennifer inför festivalen: ”Jag inspireras av gamla sagor”

Den 29-30 augusti sänds streamingfestivalen #supportyourlocalmusic direkt från Asecs. I festivalens line-up finns bland andra Jönköpingsartisten Jennifer Boström.

– Jag vill att min musik ska vara rogivande, säger hon.

Inbäddat innehåll

Jennifer Boström, som uppträder under artistnamnet Refinnej, beskriver sin musik som en slags ambient folkmusik.

– Jag inspireras mycket av gamla vaggvisor och sagor – jag skriver egentligen vaggvisor.

– Jag vill att musiken ska kunna vara lite rogivande. Det var inte så jag tänkte när jag började att spela in musik, men jag tycker om att skriva vaggvisor och visor överlag och då kom det uttrycket naturligt, säger Jennifer Boström.

Bild: Hanna Sjöberg

Annons

Annons

På grund av coronaviruset har alla musikevenemang ställts in och de flesta artister har inte uppträtt på länge. Så är också läget för Jennifer, som ser fram emot att medverka på den digitala streamingfestivalen.

Festivalen sänds från Asecs köpcentrum, men riktas till publik var som helst tack vare den digitala inriktningen. Med hjälp av sin mobil, dator, eller surfplatta kan man tillsammans gå på festivalen – med den skillnaden att det är online istället för fysiskt.

– Jag har inte spelat live på ett tag, så det känns roligt att få vara med på någonting. Speciellt nu när det inte händer så mycket och alla gig är inställda.

– Min kille kommer att vara med och kompa mig. Det är första gången vi spelar ihop, så det ser jag också fram emot, säger Jennifer med ett leende.

Inbäddat innehåll

Vi spelar på streamingfestivalen:

Faith Kakembo

Annons

Johan Leidefors

Annons

Grand Royale

Högt i tak

Jennifer Boström

Delingo

Live In Color

LECC

Abe Adwar

Trapptoner

Tiffany Lorentz

Annielle

Karl Martindahl

Spring City

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan